Jag som driver Uddevalla Hundtrim heter Sanna Lindqvist. Hundar har alltid varit ett stort intresse för mig och 2019 valde jag att utbilda mig till hundfrisör för att kunna förverkliga drömmen att jobba med hund på heltid. Tidigare har jag volontärarbetat på ett hundcenter i Thailand och det är även därifrån jag adopterat min egen hund, som för det mesta hänger med mig på salongen.

Mitt mål är att varje hunds besök på salongen ska vara så avslappnat och stressfritt som möjligt. Jag vill ha en fin och stark relation med de hundar jag jobbar med, därför bokar jag alltid in ett längre besök första gången en hund kommer så att vi i lugn och ro kan lära känna varandra. Vi går igenom önskemål kring frisyr på plats vid lämning. Då har jag chans att se och känna hur pälsens kondition är och därefter göra en bedömning kring vad som är lämpligt och möjligt för just din hund.

Uddevalla hundtrim ligger på Kuröd i Uddevalla och tar emot alla raser för vardagstrim. Hos oss kan du boka tid för bad, trimning, kloklippning med mera. För alla tjänster, se mer under BEHANDLINGAR.

Uddevalla Hundtrim är registrerade i både Sveriges Hundfrisörer och Sveriges Hundföretagare. Vi är dessutom H-märkta, en officiell kvalitetsmärkning som ska hjälpa dig som hundägare att hitta seriösa och utbildade företag för din hund. Ni kan läsa mer om H-märket på https://sverigeshundforetagare.se/agare/h-markt-av-sveriges-hundforetagare/